Ето избраните от вас победители в Mobile Best Awards 2013

Ето избраните от вас победители в Mobile Best Awards 2013
A A+ A++ A

Гласуването в Mobile Best Awards 2013 приключи в началото на тази седмица и вече сме готови да обявим резултатите от него. В това издание на традиционните ни награди читателите на сайта имаха възможност да дадат гласа си за най-добрите таблети, смартфони и приложения в 6 категории. Като цяло няма особени изненади, тъй като на първите места сте подредили най-очевидните имена.

В категорията за най-добър бюджетен телефон първата позиция безапелационно е за Nokia Lumia 520, който има почти два пъти повече гласове от втория Sony Xperia M. Той на свой ред има над два пъти повече гласове от третия Samsung S7390 Galaxy Trend Lite. По-оспорвана е класацията за най-добър телефон от среден клас, която се води от HTC One mini. Втората позиция е за Samsung I9190 Galaxy S4 mini, а третата с малка разлика е за Motorola Moto G. Устройството на Motorola не се предлага официално в страната ни и вероятно това е причината за ниското му класиране, въпреки че предлага конкурентни технически характеристики на много ниска цена.

При таблетите битката за първите три места е особено оспорвана и с минимална преднина Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 Edition) застава на първо място. Втората позиция е за Apple iPad Air Wi-Fi, а третата е за последния представител на серията таблети Nexus, а именно Asus Nexus 7 (2013). При приложенията с убедителен резултат води Viber, втората позиция е за Facebook, а третата за YouTube.

При фаблетите - тези устройства между смартфон и таблет, също няма изненади. Първото място е за Samsung N9005 Galaxy Note III, който има много сериозна преднина пред втория Sony Xperia Z Ultra. Третото място е за Nokia Lumia 1520. Най-популярната категория обаче е тази за най-добър смартфон. Гласовете ви решиха, че това е Samsung I9505 Galaxy S4, който изпреварва Sony Xperia Z1 и HTC One.

В началото на следващата седмица ще обявим и имената на тези от вас, които томболата ще избере да получат нашите подаръци - Samsung Galaxy Note 3, таблет Nexus 7 (2013) и уикенд за двама на специално място в България.

Пълните резултати можете да намерите тук:
http://www.mobilebulgaria.com/awards/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници