Huawei с нови таблети и Ascend G6 в Барселона

Huawei с нови таблети и Ascend G6 в Барселона
A A+ A++ A

Huawei e първата голяма компания, която показа своите нови продукти в Барселона. По време на пресконференцията си китайците презентираха цяла серия интересни продукти. В центъра на вниманието беше смартфонът Ascend G6. Той ще предлага 4.5-инчов дисплей с резолюция 960?540, четириядрен процесор на 1.2 Ghz, 8-мегапикселова основна камера и 5-мекапикселова предна камера за видеоразговори и поддръжка на LTE. Ascend G6 ще се появи в Европа през април.
Другото любопитно устройство, което бе анонсирано е MediaPad X1. Фаблетът е със 7-инчов FullHD дисплей, но от Huawei са успели до му придадат по-приемлив размер като дебелината му е само 7.18mm. Интересна особеност на MediaPad X1 е неговият метален корпус. Иначе устройството предлага четириядрен процесор на 1.6 Ghz, 13-мегапикселова камера с LED светкавица и 5000 mAh батерия.
При таблетите Huawei показаха MediaPad M1, който е с 8-инчов дисплей с резолюция 1280x920 display, 5-мекапикселова камера и 4800 mAh батерия. M1 също както и останалите представени устройства ще поддържа LTE, а пазарната му премиера ще е още през март.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници