Някои от изненадите на Huawei за мобилния конгрес

Някои от изненадите на Huawei за мобилния конгрес
A A+ A++ A

Започващото в понеделник издание на мобилния конгрес се очертава да бъде особено интересно - не само защото на него очакваме да бъде представен следващият флагман в серията Galaxy S, но и ще видим там първия телефон с Android на Nokia. Huawei също се готви да представи серия от устройства, макар че вече се заговори, че сред тях няма да е наследникът на Ascend P6. Докато чакаме пресконференцията на китайците в неделя, в интернет се появиха снимки на две от очакваните устройства.

От Weibo идват кадри на таблета MediaPad X1 със 7" дисплей, за който се знае, че ще има четириядрен процесор HiSilicon 910 с честота 1.6GHz, 2GB RAM, 16 GB вградена памет, батерия с капацитет 6000 mAh и екранна резолюция от 1920 x 1200 пиксела. Джаджата ще поддържа провеждането на разговори и ще предлага опционални LTE възможности за връзка. Снимката показва и калъф като на моделите S View на Samsung, а слуховете твърдят, че цената на таблета ще започва от 200 долара.

Заедно с това @evleaks публикува и снимки на смартфона Ascend G6, който също очаква премиерата си в Барселона. Предполага се, че устройството ще използва четириядрен процесор MediaTek с честота 1.3GHz и ще има 1GB RAM и две камери с резолюция 8МР и 5МР. Дебелината на корпуса ще е едва 7,5 мм, а операционната система - Android 4.2 Jelly Bean.
.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници