LG представи официално G2 mini

LG представи официално G2 mini
A A+ A++ A

Наскоро LG потвърди съществуването на миниверсия на смартфона G2 и обеща да я представи на мобилния конгрес, който започва в началото на следващата седмица. Компанията обаче реши да разкрие основните подробности за устройството няколко дни по-рано, така че ще бъдем подготвени за това, което ще видим в Барселона. LG обещава смартфонът да предложи познатите от премиум моделите от серията G софтуерни функции като Guest Mode, Plug & Pop, Clip Tray и Capture Plus и освен това съобщава, че ще го предлага в различни варианти - с една или две SIM карти и с 3G и 4G LTE възможности. Ще е достъпен в 4 различни цвята.

Приликите с по-големия събрат обаче се изчерпват със софтуерните възможности и дизайн, тъй като G2 mini има много по-различни технически характеристики. Екранът е с диагонал 4,5" и резолюция 960 x 540 пиксела, а в зависимост от варианта процесорът ще е четириядрен Qualcomm MSM8926 (LTE) / MSM8226 (3G) с честота 1.2 GHz или четириядрен NVIDIA Tegra 4i (LATAM LTE) с честота 1.7GHz.

На разположение са 8GB вградена памет, 1GB RAM и microSD слот, а основната камера ще е 8МР или 13МР (LTE версията за Южна Америка). Сменяемата батерия е с капацитет 2440 mAh, а операционната система е Android 4.4 KitKat. Размерите на смартфона са 129,6 x 66 x 9,8 мм при тегло 121 грама. Продажбите започват през март първо в Русия, а след това и в останалите страни.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници