Вилдерс: България и Румъния вън от ЕС!

Вилдерс: България и Румъния вън от ЕС!
„Източноевропейците извършват престъпления, пиянстват на публични места, възползват се от социалната система и не на последно място, отнемат работни места“, каза Вилдерс. Снимка: frontpagemag.com
A A+ A++ A

Холандците подкрепят идеята за изключване на България и Румъния от Европейския съюз, заяви лидерът на крайнодясната Партия на свободата Хеерт Вилдерс.

„Холандците са готови да изключат България от ЕС“, заяви в предаването „Факторът Кошлуков“ по TV7 лидерът на холандските крайнодесни Хеерт Вилдерс.

„Подкрепяме идеята България и Румъния да напуснат ЕС. Разбира се, това не е възможно, тъй като нямаме мнозинство в парламента, а те вече са пълноправни членове на съюза“,  каза лидерът на крайнодясната холандска Партия на свободата.

Инициаторът на сайта, в който холандците могат да публикуват оплаквания срещу гражданите от Източна Европа, потвърди, че не смята да закрива страницата въпреки обвиненията, че е дискриминационна.

По думите му сайтът има огромен успех в Холандия, тъй като цели да покаже всички проблеми, които българи, поляци и румънци създават в неговата страна.

„Източноевропейците извършват престъпления, пиянстват на публични места, възползват се от социалната система и не на последно място, отнемат работни места“, каза Вилдерс.

Лидерът на Партията на свободата се позова на данни на хагската полиция, според които криминалните прояви на граждани на Източна Европа са се увеличили.

#Хеерт Вилдерс #Вилдерс #Партия на свободата #Холандия #България #Румъния #Европейския съюз #ЕС #уебсайт #сайт #Източна Европа

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Брюксел
Последно от Брюксел

Всички новини от Брюксел »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници