Последно сбогом с Уитни Хюстън

Последно сбогом с Уитни Хюстън
Прощалната църковна служба за Уитни Хюстън ще се проведе днес, 18 февруари 2012 г., събота, в родния й град Нюарк, Ню Джърси. Снимка: salon.com
A A+ A++ A

Прощалната църковна служба за Уитни Хюстън ще се проведе днес, 18 февруари 2012 г., събота, в родния й град Нюарк, Ню Джърси.

Службата ще се проведе в баптистката църква „Нова надежда“, където като 11-годишна Уитни е пяла в църковния хор заедно с майка си Сиси, предава Скай Нюз, цитирана от „Фокус“.

Фенове се събират пред църквата, за да поставят цветя и напишат послания в книга за съболезнования пред голям постер на звездата. Почитател изсвири най-големите хитове на многократната носителка на „Грами“ за радост на тълпата. Много почитатели изразиха тъга, че няма планове за публична мемориална служба, но бяха щастливи, че местното момиче, превърнало се в звезда, ще бъде положено в родния си град. Семейството обаче реши, че погребалната церемония ще бъде само с покани.

Арета Франклин и Стиви Уондър са сред звездите, които ще имат изпълнения на погребалната церемония. Според сведенията партньорът на Уитни от филма „Бодигард“ също ще направи изказване. Само една камера ще бъде допусната до църквата, за да излъчи кадри от церемонията.

Семейният приятел на семейството на Хюстън, преподобният Джеси Джексън, съобщи, че майката на певицата Сиси Хюстън е „силна жена на вярата“.

„Мисля, че те най-накрая искат да намалят цирковата атмосфера и да направят нещата с отношение към църквата“, добави той.

#Уитни Хюстън #погребение #Ню Джърси #САЩ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници