До 15 градуса в понеделник

До 15 градуса в понеделник
След преминалия през нощта атмосферен фронт, още от сутринта облачността над планините ще започне бързо да намалява. Снимка: www.novini.bg
A A+ A++ A

В понеделник от запад ще започне подобрение на времето. В предобедните часове по-значителна ще е облачността все още над източните райони, но преваляванията ще престанат, докато в останалата част от страната ще настъпи разкъсване и намаление на облачността, съобщиха от НИМХ.

В цялата страна ще е предимно слънчево. Вятърът ще е западен - до умерен, а в Дунавската равнина и източните райони временно и силен, като към края на деня ще отслабне. Дневните температури ще са почти без промяна, в повечето места между 10° и 15°, в София 10°, предаде БГНЕС.

След преминалия през нощта атмосферен фронт още от сутринта облачността над планините ще започне бързо да намалява, като след обяд ще е предимно слънчево.

Още в сутрешните часове преваляванията по Черноморието ще престанат, а до обяд облачността ще се разкъса и намалее, като след обяд вече ще е предимно облачно.

#НИМХ #слънчево #планините #Черноморието #вятър

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Акценти

Инбет Казино