Статутът на службите и бежанците са сред мотивите за вота

Статутът на службите и бежанците са сред мотивите за вота
Сред мотивите на вносителите на вота на недоверие са опитът да се преподчинят службите, несправянето с контрабандата и бежанският проблем. Снимка: pressadaily.bg
A A+ A++ A

Сред мотивите на вносителите на вота на недоверие са опитът да се преподчинят службите, несправянето с контрабандата и бежанският проблем и други, предаде БГНЕС.

Депутатът от ГЕРБ Веселин Вучков не смята, че вотът на недоверие ще успее, но потвърди намерението на съпартийците си да обяснят на обществото тяхната гледна точка към проблема за сигурността в страната.

„На първо място, причината е изцяло в дискредитираната реформа на сектор „Сигурност“, която трае вече повече от половин година и която получи граждански вот на недоверие от юни миналата година“, продължи народният представител от ГЕРБ.

„Вчера (в сряда) вицепремиерът Цветлин Йовчев представи доклад за изпълнението на мерките по плана, който беше приет в края на миналата година“, подчерта народният представител от ГЕРБ Красимир Ципов. Според него той е изпъстрен с доста неверни факти.

#бежанци #сигурност #Красимир Ципов #Веселин Вучков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници