Нова снимка на задния панел на HTC M8

Нова снимка на задния панел на HTC M8
A A+ A++ A

Още през ноември миналата година в интернет се появиха снимки, за които се твърдеше, че показват задния панел на следващия топмодел на HTC, който засега е познат с името M8. До голяма степен той напомняше на HTC One, но ни изненада с допълнителен кръгъл отвор, поставен над камерата.

Предположихме, че може би става дума за сензор за пръстови отпечатъци с необичайна позиция, но не е изключено това да е втора камера или дори трета, ако броим и предната. Това подкрепя и предишната информация от Bloomberg, че устройството ще има камера с два сензора за подобряване на фокуса и качеството на изображението.

Все още очакваме да разберем повече за смартфона, но междувременно от Русия се появи нова снимка на задната страна на телефона, която го показва в познатия сребрист цвят. Тя не разкрива много за предназначението на мистериозния кръгъл участък, но показва наличието на двойна LED светкавица. Сайтът публикува и схематично изображение на предната част на устройството, което показва използването на три софтуерни бутона. Според скорошни слухове представянето на HTC M8 ще е през март.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници