Българските баби не са „рейнджъри“

Българските баби не са „рейнджъри“
A A+ A++ A

КНСБ се обяви срещу предложените от бизнеса мерки за намаляване на административната тежест, които според синдиката ще отнемат правата на работниците и служителите.

В същото време някак за все по-естествено намираме възрастни жени, хайде да си го кажем направо – баби, да работят, защото мизерните им пенсии не стигат дори само да си купят лекарствата, а какво остава за нещо „по-екзотично“, не дай Боже – почивка на море, например...!

Всъщност, както обикновено, пътят към Ада е постлан със съвършено добри намерения. Предложените промени са в името на намаляване на „административната тежест“...! Добре, само че защо това намаляване да не е в посока - облекчаването на отношенията между работодателя и държавата, вместо да се отнемат вече извоювани права за и на работниците и служителите...!?

До тогава няма да ни е странно, когато видим възрастна жена, на около 70, а понякога и повече години, която да е облечена в униформа (!), а на гърба на якето й да пише превантивно и някак стряскащо трагикомично: „Security“.

Нима стигнахме дотам бабите да ни охраняват от престъпниците...!? Българските баби не са „рейнджъри“. Те имат нужда от достойни и спокойни старини. Вместо да „охраняват“, трябва да си гледат сериалите!

#пенсии #баби #работници #жена #престъпници #сериали #бизнес #КНСБ #униформа

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от По ваш сигнал
Последно от По ваш сигнал

Всички новини от По ваш сигнал »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници