Нова информация, че HTC M8 ще има виртуални бутони

Нова информация, че HTC M8 ще има виртуални бутони
A A+ A++ A

Миналата седмица @evleaks публикува в Twitter информацията, че смартфона HTC M8 ще е първото устройство на тайванската компания, което ще разполага с виртуални бутони за управление. Благодарение на сайта HTC Source вече имаме и първото изображение, което показва каква точно ще бъде конфигурацията им. От него разбираме, че не ни очаква някаква изненада и бутоните ще са три на брой със стандартна подредба. Ще е интересно обаче да видим как точно ще се интегрират в новия интерфейс Sense 6.

Междувременно се появи и друга информация за смартфона. Тя идва от един от модераторите на форума XDA Developers, който твърди, че HTC M8 ще има много по-тънка рамка около екрана, който засега очакваме да е с диагонал 5". Предполага се, че устройството ще се предлага в 4 цвята на металния корпус, а по-тънката рамка и виртуалните бутон могат да го направят дори по-малък от HTC One, въпреки че ще е с по-голям дисплей.

Заедно с това @evleaks писа, че HTC работи и по мини версия на M8. Засега не е ясно кога ще бъде представена и дали ще предложи основните характеристики на M8 в по-малък корпус, както направи Sony с Xperia Z1 и Xperia Z1 Compact.

http://htcsource.com/2014/02/a-first-look-at-the-htc-m8s-on-screen-buttons/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници