Среща на националните представители на Erasmus Student Network в София

Среща на националните представители на Erasmus Student Network в София
A A+ A++ A

Erasmus Student Network (ESN), най‐голямата неправителствена международна доброволческа студентска организация в Европа, ще проведе за първи път в София своя среща на Съвета на националните представители.

По време на CNR конференцията в София основни теми ще бъдат новата европейска програма за образование, обучение, младеж и спорт „Еразъм+“, бъдещото развитие и преструктуриране на международната мрежа на ESN и разширяването на организацията в Русия. В рамките на събитието ще бъдат изготвени още план и стратегия за бъдещото прилагане целите на „Еразъм+“ в рамките на Erasum Student Network и проектите на организацията.

Освен пленарни сесии по темите на конференцията участниците в събитието ще имат възможност да се включат и в културно‐опознавателна градска игра в София Get Lost in Sofia, EuroDinner - вечеря с презентация на традиционни храни от различните европейските държави, приготвени от техните представители на събитието, и спортен полуден на Витоша.

Конференцията, която е първата среща на националните представители на организацията за 2014 г., ще се проведе между 30 януари и 2 февруари в сградата на Представителството на Европейската комисия в България (София, ул. „Г. С. Раковски“ 124), а откриването й е на 30 януари от 18:30 ч. в Аулата на Софийския университет. Очаква се в събитието да вземат участие повече от 65 представители и членове на организацията от 36 държави.

Източник: uni-sofia.bg

#Европейска комисия #Софийски университет

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Образование
Последно от Образование

Всички новини от Образование »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници