БСП очаква АБВ да размисли

БСП очаква АБВ да размисли
Димитър Дъбов. Снимка: www.novini.bg
A A+ A++ A

До понеделник БСП очаква АБВ да преосмислят своите действия и да прекратят реализацията на проекта. Досега няма реакция – те са се поставили извън устава на БСП, извън членството в БСП и е факт, че те са прекратили членството си в БСП, коментира депутатът от БСП Димитър Дъбов.

„Изпълнителното бюро на БСП разгледа номинациите на депутатите за Европейския парламент. 261 заседания са проведени, остават 37 конференции по тази тема. Имаме 171 номинации за депутати в Европарламента на тези конференции“, заяви Дъбов, цитиран от агенция „Фокус“.

Червеният депутат коментира също, че не всички членове на БСП са съгласни да се обсъждат за кандидати за депутати в Европарламента и са подали декларации за това.

„От 171 около 50 са дали съгласие да са обсъждани като кандидати за европарламента. 221 номинации има Сергей Станишев, 208 има Илияна Йотова, 8 – Янаки Стоилов, Евгени Кирилов – 58, Кристиян Вигенин – 37 номинации, а Ивайло Калфин има 13 до момента, в който е подал декларация, че не желае да бъде обсъждан“, посочи Дъбов.

#БСП #Димитър Дъбов #Дъбов #АБВ #Сергей Станишев #Илияна Йотова #Янаки Стоилов #Евгени Кирилов #Кристиян Вигенин #Ивайло Калфин

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници