Румен Йончев напуска Коалиция за България?

Румен Йончев напуска Коалиция за България?
A A+ A++ A

Депутатът Румен Йончев, председател на Земеделски народен съюз, партията коалиционен партньор в Коалиция за България, вероятно до дни ще напусне Парламентарната група на коалицията, твърди лидерът на "България без цензура" Николай Бареков.

„Казах на Румен Йончев, че от моя страна, ще получи подкрепа за излизане от Коалиция за България. Аз мисля, че в много разумни срокове оттук-нататък, той ще напусне групата на Коалиция за България, и ще остане независим депутат в парламента. Неговата партия нищо не е получила от това управление. Нито са им раздавали управленски постове, нищо. Даже вчера са го пропуснали с неговия глас при кадрила в Комисията за финансов надзор. Това е поредният кадрил, който БСП и ДПС, са сглобили на тъмно", каза Бареков, цитиран от "Фокус".

"Това, че си партнираме с „България без цензура" и Николай Бареков, не е тайна и отдавна се готвим да бъдем заедно на европейските избори", заяви Йончев.

"Що се отнася до моето присъствие в групата на Коалиция за България, то зависи само и единствено от Земеделски народен съюз, който ще реши този въпрос", каза още Йончев.

Той не се ангажира със срокове за напускане, но има обсъждане.

#Румен Йончев #"България без цензура" #Николай Бареков #Коалиция за България

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници