Ето какво ще предложи Android KitKat в Sony D6503 Sirius

Ето какво ще предложи Android KitKat в Sony D6503 Sirius
A A+ A++ A

Преди дни видяхме снимки на нов телефон на Sony, за който се предполага, че ще бъде обновена версия на камерафона Xperia Z1. Засега устройството е известно с номер на модела D6503 и кодово име Sirius, а предположенията са, че премиерата му ще бъде по време на мобилния конгрес в края на февруари.

Междувременно се появиха повече детайли за техническите му характеристики. Процесорът отново ще бъде четириядрен Qualcomm MSM8974AB с честота 2,3GHz, но вече ще е допълнен от 3GB оперативна памет. Заедно с това диагоналът на дисплея е увеличен до 5,2", а резолюцията отново е 1080p. Устройството пак ще предложи 20.7MP основна камера, но според слуховете вече ще има предно разположени стереоговорители, което определено е добра новина.

Заедно с това се появиха и повече изображения от интерфейса на Android KitKat, който е подготвила Sony. Те потвърждават, че устройството ще поддържа запис на 4К видео и ще има Timeshift video функция за забавяне на избрани части от клиповете. Снимките разкриват режим на дисплея за работа с ръкавици, приложение за настройка на баланса на бялото на панела и функция за интелигентно контролиране на подсветката на екрана, като се използва предната камера, която отчита дали гледате към него - опцията е подобна на Smart stay в продуктите на Samsung.

На свой ред Smart call handling ще позволи да приемате или отхвърляте разговори чрез жестове - например вдигане на телефона към ухото автоматично ще приеме разговора, а разклащане на устройството ще го откаже. В софтуера е намерила място и функция за събуждане на телефона чрез двойно почукване върху екрана, както и опция за активиране на телефонен секретар.

Sony е добавила възможност за използване и на опростен интерфейс, подходящ за потребители със затруднения в зрението - отново нещо, което познаваме от Samsung. На аудиоентусиастите със сигурност ще допадне функцията за използване на външен USB DAC, което ще позволи слушането на звук с много по-високо качество.

Повече снимки от интерфейса можете да видите тук:
http://www.xperiablog.net/2014/01/20/exclusive-sneak-peek-at-the-xperia-kitkat-ui-for-the-sony-d6503-sirius/
http://www.xperiablog.net/2014/01/20/more-sony-d6503-sirius-details-3gb-ram-1080p-display-msm8974ab-chipset-to-launch-with-kitkat/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници