Huawei работи по нова серия топмодели

Huawei работи по нова серия топмодели
A A+ A++ A

Huawei не успя да изпълни планираните доставки от 60 милиона смартфона през миналата година, но дори и реализираните 52 милиона са повече от добро постижение и успяха да наредят компанията сред най-големите производители на умни устройства в световен мащаб. И всичко това без в портфолиото на Huawei да има истински желан модел от висок клас. Ascend P6 се оказа един от хитовите модели на миналата година, но неговите хардуерни възможности отстъпват на актуалните предложения на останалите производители.

През тази година Huawei иска да промени това, като създаде нова S серия, в която ще са комбинирани характеристиките на моделите от серията D с дизайна и качествените материали на изработка на серията P, чийто най-известен представител е Ascend P6. Според китайски източници новата серия е разработвана от звезден екип в компанията, който е бил създаден наскоро и е под прякото управление на изпълнителния директор на Huawei.

Очакванията са новото устройство Ascend Sx да е с корпус с дебелина 6,9 мм и да е снабдено с новия 64-битов процесор на Huawei, допълнен от 3GB RAM, 16GB вградена памет, дисплей с резолюция 2560 х 1440 пиксела, 16МР камера и батерия с капацитет 3050 mAh. Посочва се цена от 5000 юана (около 610 евро), която ще го постави в ценовата категория на топмоделите на конкуренцията.

http://www.unwiredview.com/2014/01/19/huawei-ascend-sx-the-new-high-end-s-series-will-merge-design-of-p6-with-the-power-of-d-series/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници