Домакинските уреди на Haier със сертификат от Apple

Домакинските уреди на Haier със сертификат от Apple
A A+ A++ A

От известно време Apple предлага програмата MFi, чрез която производители на различна потребителска електроника могат да получат официално разрешение да направят устройствата си съвместими с най-различните i-джаджи на компанията от Купертино. Така потребителите могат да конфигурират и управляват домашните си продукти през мобилните си устройства.

По време на изложението CES 2014 от Haier се похвалиха, че вече имат официален сертификат от Apple и още в рамките на тази година ще пуснат на пазара умни домашни уреди, като първият от тях е климатикът Haier Tianzun, който тази седмица дебютира на някои пазари. По време на демонстрацията беше показано как устройството автоматично открива свързания с безжичната мрежа iPhone, а потребителят може да го управлява директно. От Haier анонсираха, че ще използват технологията в продукти като бойлери, фурни, интелигентни домашни аксесоари и т.н.

http://www.prnewswire.com/news-releases/haier---the-only-appliance-enterprise-successfully-authorized-by-apples-mfi-program-239237901.html

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници