Нови изображения от интерфейса на Nokia Normandy

Нови изображения от интерфейса на Nokia Normandy
A A+ A++ A

През последните дни информацията около Normandy - телефонът на Nokia, за който се говори, че използва модифицирана версия на Android, става все повече. Дали това означава, че устройството ще види бял свят предстои тепърва да разберем, но междувременно от @evleaks идва нова порция снимки, които показват потребителския интерфейс, който е подготвила финландската компания.

Той прилича на комбинация между Windows Phone и новата платформа Asha Touch - в лявата страна е показан началния екран, който събира плочки, икони на приложения и папки, а дясната показва поток с последните активности на потребителя, предстоящи събития, известия за пропуснати обаждания и други нотификации. Според източник на The Verge Nokia Normandy разполага с 4" дисплей, процесор Qualcomm S4, 3МР камера, 4GB вградена памет, 512MB RAM и слот за microSD карта.

Все още не знаем каква ще е съдбата на смартфона, но не е изключено представянето да се състои по време на мобилния конгрес. На пръв поглед вероятността Microsoft, която скоро ще е собственик на телефонния бизнес на Nokia, да пусне телефон с Android да изглежда нулева, но в светлината на новата стратегия на компанията, която залага на устройства и услуги това може да не е толкова еретично.

По този начин американците могат да предложат устройство с част от своите услуги и приложения, които работят върху основата от Android, и пак да печелят от тях. Може би не толкова колкото от телефон, чиято платформа контролират напълно, но все пак ще имат приходи, които не са за изпускане.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли забраната за реклама на хазарт в медиите