Българските продажби на Asus Transformer Book Duet TD300 започват през пролетта

Българските продажби на Asus Transformer Book Duet TD300 започват през пролетта
A A+ A++ A

Преди дни по време на изложението за потребителска електроника CES 2014 в Лас Вегас Asus представи Transformer Book Duet (TD300) - първия в света лаптоп и таблет в едно с две операционни системи и четири режима на работа. Моделът позволява на потребителите да превключват между Windows 8.1 и Android 4.1 в рамките на 4 секунди само с натискането на бутон. Устройството ще се предлага и в България, като го очакваме в началото на второто тримесечие.

Transformer Book Duet е снабден с процесор Intel Core i7 и 4GB RAM, което му гарантира много висока производителност. Патентованата технология, която стои зад технологията за превключване Instant Switch, позволява бързо и лесно превключване между Windows и Android, като осигурява възможността потребителите да продължат работата си с желаната операционна система там, откъдето са я превключили. Instant Switch не използва виртуализация, което означава, че всяка система може да използва пълния капацитет на процесора.

Останалите характеристики на устройството включват 13,3" 1920 x 1080p IPS мултитъч дисплей, технология SonicMaster за звук с високо качество от двата говорителя, SSD диск с капацитет до 128 GB в таблета, microSD слот, до 1TВ място за файлове в клавиатурата, USB 3.0 и USB 2.0 портове, LAN и HDMI 1.4 интерфейси. Общото тегло е 1,9 кг.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници