Ето как изглежда интерфейсът на Android в Nokia Normandy

Ето как изглежда интерфейсът на Android в Nokia Normandy
A A+ A++ A

Все още не е ясно дали ще видим в продажба телефонът с Android, по който според слуховете работи Nokia, но след снимките на устройството вече можем да видим и кадри, които показват промяната в интерфейса на платформата. Изображенията идват от @evleaks и показват липсата на каквито и да било виртуални бутони и визуален стил, който до голяма степен наподобява софтуера на серията Asha. Устройството поддържа работа с 2 SIM карти и засега не е ясно дали ще достигне до пазара - досега има противоречива информация за това.

Междувременно Nokia Normandy се появи в популярното приложение за сравнителни тестове AnTuTu, което разкрива част от техническите характеристики. Изображението, споделено в китайската социална мрежа Weibo, показва, че телефона има 5МР камера и дисплей с резолюция 854 x 480 пиксела, а операционната система е Android 4.4.1. Номерът на модела на телефона е A110, а използвания процесор е Qualcomm Snapdragon.

http://www.nokiapoweruser.com/2014/01/08/nokia-normandy-shows-up-on-antutu-5-mp-cam-854-x-480-display-running-android-kitkat-4-4-1/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници