Samsung тества нов телефонен интерфейс, подсказват изображения

Samsung тества нов телефонен интерфейс, подсказват изображения
A A+ A++ A

Потребителският интерфейс TouchWiz, който Samsung използва в мобилните си устройства, еволюира с всеки флагмански модел и е логично да предположим, че ще се промени отново с идването на Galaxy S5, което очакваме през идните месеци. Предварителен поглед към него ни осигуряват три снимки, публикувани от evleaks.

В тях се вижда интерфейс, който сериозно се различава от сегашното издание на TouchWiz. Прави впечатление използването на изтънени шрифтове, променените икони с по-пастелни цветове, премахването на сенките под текста и големите уиджети с разнообразна информация, които вероятно са част от променена версия на приложението My Magazine, което комбинира данни от различни източници и потребителска информация.

Засега не е ясно дали този интерфейс действително ще достигне до новите и по-старите устройства на Samsung, но вероятността да видим нещо подобно е много голяма. Компанията има спешна нужда от драстична промяна на потребителския интерфейс на смартфоните си и е време да последва примера на HTC, които предприеха тази смела стъпка още в началото на миналата година.

https://plus.google.com/112200452723264454895/posts/RkXd6LBD6Yu

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници