Стрелецът от Варна бил племенник на покойния митрополит Кирил

Стрелецът от Варна бил племенник на покойния митрополит Кирил
Племенник на покойния митрополит Кирил се оказа самоубилият се ревнивец, който гръмна жена си с любовника й във Варна. Снимка: www.novini.bg
A A+ A++ A

Племенник на покойния митрополит Кирил се оказа самоубилият се ревнивец, който гръмна жена си с любовника й във Варна на Богоявление, а след това посегна и на себе си, предаде bnews.bg, като цитира отец Иван Иванов от местния храм „Св. Иван Рилски”. Той е видял Петър малко преди двойното убийство.

Срещата им станала около 11 ч. пред църквата, която се намира в съседство с къщата на стрелеца. От прокуратурата обясниха, че има множество свидетели, назначени са и експертизи дали двойният убиец е стрелял с едно оръжие в двата случая. Петър бил ловец и е имал лично оръжие. Занимавал се с частен бизнес.

Имал е два камиона, с които е извършвал транспортни услуги. Живка не е работила и се е грижила за двете им деца, съобщи отец Иван. Свещеникът е кръстник на 17-годишната Христина и на 9-годишната Силвия. Децата в момента са при роднини, предстои с тях да работят психолози.

#Иван Иванов #Петър #митрополит Кирил #Иван #убийство #роднини

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници