Samsung представи новите серии таблети Galaxy NotePRO и TabPRO

Samsung представи новите серии таблети Galaxy NotePRO и TabPRO
A A+ A++ A

В аванс вече видяхме снимки на новите таблети, които Samsung беше подготвила за представяне по време на CES 2014, и дори научихме подробности за характеристиките им. Премиерата на устройствата вече се състоя и всички детайли за тях станаха известни. Новите серии се наричат Galaxy NotePRO и TabPRO и съдържат 4 устройства с различен диагонал на екрана с резолюция WQXGA (2560 X 1600 пиксела) - Galaxy NotePRO (12.2") и TabPRO (12.2", 10.1" и 8.4"). Продажбите на таблетите започват през това тримесечие.

Двата най-големи модела са първите в света с 12,2" WQXGA широкоекранен дисплей (16:10), за който е предвидена оптимизирана за голямата площ версия на приложението Magazine UX, което организира различно съдържание и често използвани приложения в удобен за употреба вид. Налична е и функцията за разделяне на екрана на 4 части и използване на различно приложение във всеки прозорец. Galaxy NotePRO е снабден и с писалка S Pen за ползване с функции като Action Memo, Scrapbook, Screen Write, S Finder и Pen Window.

Таблетите идват с приложението Cisco WebEx Meetings за конферентна връзка и за споделяне на екрана. В допълнение за Galaxy NotePRO и TabPRO (12.2), Samsung е подготвила и пакет от премиум и абонаментни услуги на обща стойност около 700 долара от Bitcasa, Bloomberg Businessweek+, Blurb, Cisco WebEx Meetings, Dropbox, Easilydo Pro for Tablet, Evernote, Hancom Office for Android, LinkedIn, LIVESPORT.TV, NY Times, Oxford Advanced Learner's A-Z и Sketchbook Pro.

Samsung Galaxy NotePRO и TabPRO ще са налични в различни варианти според възможностите за връзка - Wi-Fi, Wi-Fi и 3G или Wi-Fi и LTE. Всички модели ще имат версия с четириядрен процесор Snapdragon 800 с честота 2.3GHz, а без най-малкия ще имат и вариант с Exynos 5 Octa (1.9 GHz Quadcore + 1.3 GHz Quadcore). Тези с чип на Qualcomm ще поддържат LTE мрежи. Всички модели имат камери с резолюция 8МР и 2МР и използват Android KitKat. Двата най-големи модела ще разполагат с 3GB RAM и 32/64GB вградена памет, а останалите ще трябва да се задоволят с по 2GB RAM и 16/32GB за файлове.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници