HTC One+ ще има 4МР UltraPixel камера

HTC One+ ще има 4МР UltraPixel камера
A A+ A++ A

Писахме неведнъж за очаквания наследник на HTC One, който би трябвало да видим съвсем скоро, ако компанията реши да го представи година след премиерата на One. Устройството може да носи името One+ и според досегашната информация ще предложи малко по-голям дисплей с диагонал 5", който ще запази резолюцията от 1080р. Очакваме и по-бърз процесор - вероятно това ще бъде Snapdragon 800, тъй като Snapdragon 805 вероятно ще се появи по-късно тази година.

Едно от неизвестните около смартфона е свързано с камерата му. Според някои слухове отново ще видим познатата 4МР UltraPixel камера, но други пък твърдят, че компанията ще заложи на сензор с по-висока резолюция. Ако трябва да вярваме на източници на PhoneArena, които са запознати с плановете на HTC, компанията възнамерява отново да използва UltraPixel камера, чийто сензор е 4МР.

Друго предположение прави връзка със споразумението с компанията ST Microelectronics, която разработва сензора специално за нуждите на тайванската компания. То вероятно е дългогодишно и няма да е лесно да бъде прекратено. Не е изключено причината да е друга, но ако потребителите останат доволни от техническите характеристики на устройството, те вероятно няма да обърнат такова внимание на камерата. HTC може допълнително да я подобри, като добави по-ефективна система за оптична стабилизация и промени цветопредаването, но ще се наложи да почакаме, за да научим подробностите.

http://www.phonearena.com/news/HTC-One-set-in-stone-to-arrive-with-4-megapixel-UltraPixel-camera_id50988

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници