Борисов пита Станишев за обещаните 250 хил. работни места

Борисов пита Станишев за обещаните 250 хил. работни места
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира в профила си във Фейсбук обвиненията на лидера на БСП Сергей Станишев за икономическото състояние на страната. Снимка: svejo.net
A A+ A++ A

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира в профила си във фейсбук обвиненията на лидера на БСП Сергей Станишев за икономическото състояние на страната по време на ГЕРБ. „Според ЕВРОСТАТ, в момента безработицата в страната е над 13,2%, а при нас беше около 12% и то при най-тежката финансово-икономическа криза в света.

Къде са ви, г-н Станишев, новите 250 хил. работни места, които обещахте на хората? Това беше грозен предизборен популизъм и без капка свян излъгахте толкова много българи“, пише Борисов в социалната мрежа.

„Безработицата расте с много високи темпове. Вижте само последните дни какво се случва с масовото съкращение на работници. От „Бургаски корабостроителници“ 150 съкратени, от „Електроди“ - Ихтиман над 200 уволнени, в Търговище от „ЕнерСис“ над 400 работници съкратени, в „Ремотекс – Раднево“ работниците продължават да са без заплати“, пише още бившият премиер.

#Бойко Борисов #Сергей Станишев #Фейсбук

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници