Бареков готви четирима заместници

Бареков готви четирима заместници
Бареков готви четирима свои заместници в новата партия. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Ще предложа на делегатите на учредителния конгрес партията ни да се казва „България без цензура“. Това съобщи за „Стандарт“ лидерът на гражданската платформа Николай Бареков. И уточни, че на най-висшия форум на бъдещата политическа формация на 25 януари в НДК ще присъстват близо 5000 души от цялата страна.

„Ще осигурим транспорта на делегатите, най-голяма засега е столичната структура с над 700 участници“, каза още Бареков. Според отлично информирани източници лидерът на „България без цензура“ ще настоява пред своите да бъдат избрани и четирима негови заместници с различни ресори. Засега се знае, че вторите в новата партия ще бъдат две дами и двама мъже.

В щаба за подготовката на конгреса са Ангел Славчев от Граждански контрол, Красимир Манов, който напусна партията на Меглена Кунева, Стефан Кенов - бившето острие на НДСВ, Десислава Балабанова - шеф на юридическия екип на „България без цензура“, и бившият депутат от СДС Васил Василев.

Със слова на конгреса ще се включат лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов и депутатът от „Коалиция за България“ Румен Йончев, който е председател на Земеделския народен съюз. Той влезе в червените листи след одобрението на соцлидера Сергей Станишев. В неделя пред bTV Йончев заяви, че очаква на евроизборите партията му да влезе в коалиция с „България без цензура“ и ВМРО.

#Николай Бареков #България без цензура #ВМРО #Румен Йончев #НДК

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници