Шуми, не си играй със Съдбата!

Шуми, не си играй със Съдбата!
A A+ A++ A

Иронията на съдбата заема голяма роля в живота на пилота от Формула 1 Михаел Шумахер. Излиза, че той неведнъж си е играл на криеница с Онази с косата. Вместо да си пати най-много от своята високостресова професия, той поема рискове най-вече с хобитата си.

Преди инцидента в Алпите, при който изпадна в кома и лекарите дават песимистични прогнози за неговото възстановяване, най-тежкото му падане бе по време на мотоциклетизъм.

През февруари 2009 година дойде катастрофата във Валенсия, като Шумахер едва бе спасен въпреки счупени кости във врата и на черепа.

След няколко поредни инциденти и с болида, при които отново е на косъм от смъртта, Шуми не се отказва от опасните си занимания. Целият му живот се ръководи от адреналина в кръвта.

„Не ме е страх. Това няма да промени начина ми на живот. Няма да се откажа от нещата, които носят радост в него“, казва германецът след поредната среща със смъртта.

В крайна сметка, след като се правиш на супергерой, непобедим в своята почти детска пристрастеност към високите скорости, тогава последствията не закъсняват. За жалост, когато си играеш на зарове със Съдбата, тя винаги те изиграва. При това с усмивка.

#Михаел Шумахер #Валенсия #Формула 1 #Алпите

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от По ваш сигнал
Последно от По ваш сигнал

Всички новини от По ваш сигнал »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"