БДЖ пуска повече вагони от 30 декември до 6 януари

БДЖ пуска повече вагони от 30 декември до 6 януари
Повече вагони за повече комфорт на пътниците пуска БДЖ по празниците.
A A+ A++ A

„Български държавни железници" ще увеличи с допълнителни вагони влаковете, които пътуват по основните направления в страната от 30 декември 2013 г. до 6 януари 2014 г. включително, е съобщено на сайта на холдинга.

Увеличението на съставите на влаковете се прави с цел да бъде осигурено удобното придвижване на клиентите по време на празничните дни, се посочва в съобщението.

Дружеството напомня на своите клиенти, че при закупуване на билети за отиване и връщане могат да ползват от 10 до 30% намаление от редовната цена на билета.

На 30 декември допълнителни вагони са осигурени за съставите на пет бързи влака със задължителна резервация по направленията София - Бургас (Чайка), София - Бургас (Слънчев бряг), Бургас - София (Слънчев бряг), София - Горна Оряховица (Янтра) и Горна Оряховица - София (Янтра).

Допълнителни вагони ще има и за девет бързи влака по направленията София - Бургас, Бургас - София, София - Варна, Варна - София, София - Пловдив, Пловдив - София, София - Стара Загора, София - Русе и Русе - София.

#БДЖ #влакове #вагони #билети

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Транспорт
Последно от Транспорт

Всички новини от Транспорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници