Убиецът от "Соло" с ново съобщение до медиите

Убиецът от "Соло" с ново съобщение до медиите
A A+ A++ A

Осъденият на доживотен затвор за двойното убийство при дискотека „Соло" през 2009 година Илиян Тодоров разпространи мейл, коментирайки две видеа, заснети от охранителните камери на Съдебната палата в нощта на убийствата.

Тези видеа бяха и сред доказателствата в съдебния процес.

Илиян е обявен за общодържавно издирване, като вече и Интерпол се включи в издирването. Това стана, след като той не се яви в началото на този месец за започване излежаване на наказанието си. Не бе намерен и на нито един от обявените от него адреси. Доживотната му присъда е потвърдена окончателно от Върховния касационен съд, пише "24 часа".

Това е втори мейл на Тодоров до медиите, като в първия бе записал видеообръщение на български и английски - до главния прокурор Цацаров и еврокомисаря по правата на човека. В него Илиян заявява, че не е убивал никого, но е видял кой го е сторил.

В днешния си мейл той твърди обаче, че на записите от видеокамерите се вижда, как си тръгва с такси, а боят продължава.

Освен това Илиян коментира и как една от свидетелките, която по време на процеса заяви, че е видяла проблясък от острие на нож, през цялото време стои с гръб към събитието.

Ето и коментарите на Илиян, който и в момента е в неизвестност:

„На този запис се вижда как свидетелят Сирет, прегърната от Мария през цялото време е с гръб към случващото се и не би могла да види каквото и да е. В същото време тя дава показания, че е видяла проблясъци приличащи на острие. Интересно как е успяла да ги види..." и: „На този запис се вижда боят при доскотека Соло, как се качвам в такси и как боят продължава след като съм тръгнал. Никъде не е заснето да вадя нож и да го използвам."

#Илиян Тодоров #"Соло"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Акценти