Sony Xperia Z, ZL, ZR и Tablet Z вече получават Android 4.3

Sony Xperia Z, ZL, ZR и Tablet Z вече получават Android 4.3
A A+ A++ A

Sony направи празничен подарък на потребителите на някои от новите си модели като стартира обновяването до Android 4.3. Новият софтуер с номер 10.4.B.0.569 вече достига до смартфоните Xperia Z, ZL, ZQ и ZR и до таблета Xperia Tablet Z. Освен подобренията в производителността, които носи Project Butter, обновяването включа и интересни допълнения от Sony. Сред тях са платформата Smart Social Camera, която дебютира с Xperia Z1, а наскоро достигна и до Xperia Z Ultra. Тя позволява достъп до разнообразни фотографски приложения директно през камерата.

Добавена е и опция за изтегляне на допълнителни теми за интерфейса от различни разработчици през Sony Select и сред тях има и платени. Компанията е осигурила и обновена версия на режима STAMINA, която предлага повече опции за удължаване живота на батерията. Включени са и нови версии на приложенията на Sony, а Xperia Tablet Z разполага с опция за създаване на профили за различни потребители.

http://blogs.sonymobile.com/2013/12/23/now-rolling-android-4-3-jelly-bean-for-xperia-z-xperia-zl-xperia-zr-and-xperia-tablet-z/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници