Тонев: Бойко Борисов няма нищо общо със строежа на Сектор А

Тонев: Бойко Борисов няма нищо общо със строежа на Сектор А
A A+ A++ A

Бившият изпълнителен директор на „Левски“ – Иво Тонев, обяви категорично, че бившият премиер Бойко Борисов няма нищо общо със строежа на Сектор А на ст. „Георги Аспарухов“.

„Казвам го категорично: нищо общо няма Бойко Борисов със строежа на Сектор А и не е имал. Който иска да вярва, който иска – да не вярва. Не мога да накарам хората да вярват, но знам, че говоря истината“, заяви Тонев пред „Гонг“.

„В България слухове да искаш. Стоя зад моята оставка и очаквам да бъде приета. За мен „Левски“ е клубът, който е моята цел и моята любов. Ще продължа да ходя на всички мачове, където мога. Не бива да забравяме, би трябвало да се окаже необходимото уважение към работата, която свършиха Христо Йовов, Тони Здравков, помощниците и футболистите“, каза още Тонев.

Относно приготовленията за празненствата по случай 100-годишнината на „Левски“, Тонев сподели: „За мач не знам, не съм в течение дали се уговаря. Аз имам поети ясни ангажименти към 100-годишнината на „Левски“, към Фонд „100 години Левски“, и ще си изпълня, което съм поел като ангажимент. Хората, които ме познават, знаят, че държа на думата си“, завърши Тонев.

#Иво Тонев #Левски #Бойко Борисов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници