ZDNet Korea разкрива основните оръжия на Samsung догодина

ZDNet Korea разкрива основните оръжия на Samsung догодина
A A+ A++ A

Слуховете около следващите флагмани на Samsung никога не са били повече - през последните седмици се появиха много и често противоречиви съобщения за технологиите, които ще намерят място в Galaxy S5 и Galaxy Note 4. От родината на компанията идва нова публикация, която може би най-добре ще разкрие тайните й оръжия за следващата година. Става дума за информация от корейското издание на ZDNet, което в миналото често ни е осигурявало коректна информация за плановете на Samsung.

Според нея компанията се кани представи особено интересен смартфон по време на мобилния конгрес през февруари, което определено не съвпада с практиката й през последните години да организира самостоятелни премиери на ключовите си модели в сериите Galaxy S и Galaxy Note. Не се уточнява за кое устройство става дума, но не е изключено това да е Galaxy S5 - вече се заговори, че компанията може да изтегли премиерата му.

ZDNet пише, че Samsung подготвя телефон от висок клас, който ще има екран с QHD резолюция (2560 x 1440 пиксела) и ще разполага с технология за разчитане на ириса, която ще подобри сигурността на устройството и би трябвало да даде възможност за отключване с поглед. И двете разработки биха се използвали за пръв път в телефон. Изданието посочва, че през следващата година Samsung ще заложи много и на платформата Tizen, така че очакваме да видим и нови телефони с нея.

http://www.zdnet.co.kr/news/news_view.asp?artice_id=20131216144812

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници