Кубрат Пулев: Пожелавам си световната титла

Кубрат Пулев: Пожелавам си световната титла
„Бих искал хората да сме по-добри към сънародниците си. Клиширано е, но това искам да им кажа. Да сме по-отзивчиви и да обичаме България“, сподели Кубрат. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„Пожелавам си световната титла. Няма значение срещу кого ще бъде мачът и как ще се завъртят нещата или как ще ги наредят и направят“, заяви Кубрат Пулев при завръщането си в България след боксовия мач с Джоуи Ейбъл.

„За мен това беше една добра година, доста завъртяна, с не малко номера. Но като цяло е доста успешна. Имам претендентско място за световната титла и това не е никак малко“, посочи Пулев.

„Дали ще съм „Спортист на годината“, или ще съм десети, това за мен не е от значение“, каза още той и добави, че няма да му е неприятно и ако не спечели в анкетата.

„Разбира се, че не. Има много спортисти. Ще се радвам и да не съм при първите десет, а да има толкова добри и заслужили спортисти“, сподели Кобрата.

„Нека да минат празниците и ще говорим за бъдещето и новата година. Мисля, че през март или април ще направя още един мач, преди да се срещна с Кличко“, каза Пулев.

„Бих искал хората да сме по-добри към сънародниците си. Клиширано е, но това искам да им кажа. Да сме по-отзивчиви и да обичаме България. Да вярваме, че страната ни ще се промени към по-добро. Всичко започва и свършва с вярата“, добави Кубрат.

Относно евентуален мач с Дерек Чисора той коментира: „За мен не е никакъв проблем. Готов съм да се бия с всеки. Ще се подготвя и ще се бия и с него“, заяви Кобрата, предава БГНЕС.

#Кубрат Пулев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници