Петимата финалисти в X Factor – болни и в очакване на големия финал

Петимата финалисти в X Factor – болни и в очакване на големия финал
A A+ A++ A

Седмица преди голямата развръзка на 20 декември, финалистите в X Factor не само са в истинска предфинална треска, но за лош късмет са и болни.

С настинка тези дни се борят Жана и Наско, а отборът на Заки – Нелина, Ана-Мария и Теодора, вече са с носталгия по шоуто. Емоционалното напрежение ескалира още повече от мисълта, че  на полуфинала тази вечер ще отпадне не един, а цели двама. „Двойно по-гадно“, каза Наско, „Страховито“ – коментира Жана, а Ана-Мария го нарече стимулиращо.

Въпреки всички емоционални и физически неразположения обаче вчера петимата финалисти категорично доказаха, че заслужават да бъдат на сцената на X Factor. Концертът беше открит от Жана с любимата песен на Мария Илиева в нов прочит – „Малкият принц“ на Дони и Момчил. Мария изненада и с нова прическа – къса руса коса.

Нелина, която миналата седмица беше на елиминации, преобърна коментарите за себе си – „За тебе бях“ на Лили Иванова, по музика на вокалния педагог на X Factor Краси Гюлмезов, изправи публиката на крака и изпълнението й беше определено като най-доброто й в шоуто.

Наско не само изпълни перфектно Lolly на Джъстин Бийбър, но отново показа борбения си дух и готовност да израства в музиката с емблематичния хит на Орлин Горанов – „Светът е за двама“.

Ана-Мария представи Beautiful на своята любимка Кристина Агилера, а „На инат“ на Поли Генова й донесе похвали от журито за артистичното й превъплъщение. Теодора отново избухна с танци за Алиша Диксън и The Boy Does Nothing, a „Както преди“ на Тони по текст на Любо и продуцирано от Заки, впечатли изключително много четиримата от журито.

#X Factor

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници