Ограбиха и опитаха да изнасилят камерунка в с. Ковачица

Ограбиха и опитаха да изнасилят камерунка в с. Ковачица
A A+ A++ A

Четирима мъже от София и село Ковачица, Ломско, са задържани за грабеж, трафик на хора през границата и блудство с 28-годишна жена от Камерун, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана.

На 8 декември в село Ковачица пристигнали 5-ма граждани на Мали и Камерун. Те наели такси от София до Лом и в селото спрели за почивка. Там останали до 1 часа през нощта. В този час при тях дошли полицаи по сигнал, че в селото има чужденци.

28-годишната Е. Е. от Камерун се оплакала, че е обрана в селото. Липсват й мобилният телефон „Нокия“, два чифта златни обици, златни пръстени и 500 евро, предаде „СтандартНюз“.

Тогава е започнала акцията, при която четирима мъже били арестувани. Това са 43-годишният С. М. от София, регистриран за кражби, грабежи и изнасилване, още един от София – Г. И., 20-годишният И. М. и 49-годишният Г. Г. – двамата от село Ковачица.

Става ясно, че те са направили неуспешен опит да изведат чужденците от страната. При обиск в домовете им са открити два газови пистолета, множество мобилни апарати, сим карти, иракски банкноти, две пакетчета кокаин, чифт златни обици и телефона на камерунката. Не е ясно кой от четиримата е блудствал с младата жена.

#Камерун

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Акценти

Инбет Казино