Осъденият за убийство пред „Соло“ пусна видеообръщение

Осъденият за убийство пред „Соло“ пусна видеообръщение
Тодоров твърди, че е невинен.
A A+ A++ A

Окончателно осъденият за двойното убийство пред софийската дискотека „Соло“ Илиян Тодоров направи обръщение до главния прокурор Сотир Цацаров и до комисаря по правата на човека към Съвета на Европа.

В мрежата за видеосподеляния YouTube младежът, когото служители на затвора не откриха, нарича получената присъда „несправедливост, плод на политическа поръчка и стремеж да бъде оправдано общественото очакване по случая“.

В обръщението си Тодоров твърди, че на мястото на престъплението е имало друг човек, който е истинският убиец на двамата младежи – Кирил Въжаров и Васил Александров.

Подозрения, че перничанинът Тодоров се укрива, изрази пред bTV майката на един от загиналите младежи. Близките на Тодоров пък бяха категорични, че той не се крие от правосъдието.

Във видеото, качено днес около 13 ч., Тодоров твърди, че бил заплашван още в първите часове след убийството в следствения арест и в Централния софийски затвор. Докато говори, младежът е с тъмни очила. Зад него има бяла стена. Обстановката по нищо не показва къде е направен записът, както и къде се намира Илиян в момента.

#„Соло" #Илиян Тодоров #Сотир Цацаров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници