Арестуваха мъж, жигосал дете с нагорещен пирон

Арестуваха мъж, жигосал дете с нагорещен пирон
Семейството е настанено като крайно бедно в една от къщите в комплекса на отец Иван от Нови хан в монтанското село Якимово. Снимка: code-bg.com
A A+ A++ A

Полицаи от Лом задържаха пастрок, измъчвал завареното дете на жена си с нагорещен пирон, съобщава „24 часа“.

Издевателството станало в петък. Установено е, че малолетното дете е 11-годишно момче Иван от Якимово. По гърба си имало кървящи рани от изгаряния с нажежен пирон. Момчето е прегледано от лекар и хоспитализирано в хирургичното отделение на ломската болница, без опасност за живота.

Полицаите разкрили извършителя - 54-годишния Гено. Г. от с. Якимово. Той е задържан в ареста за денононощие в РУП–Лом. Той живеел с майката на пострадалото момченце на семейни начала. Тя пък имала четири други деца от различни бащи.

Семейството е настанено като крайно бедно в една от къщите в комплекса на отец Иван от Нови хан в монтанското село Якимово.

Майката била с друго дете в болницата, когато малкият Иван, който имал буен нрав, си играел, запалил клечка кибрит и я приближил до стомахчето на сестричето си. Тогава бащата се ядосал и грабнал пирон, нажежил го на печката и жигосал момчето по гърба на няколко места.

#Лом #Якимово #издевателство

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници