Huawei Ascend Mate 2 беше сертифициран в Китай

Huawei Ascend Mate 2 беше сертифициран в Китай
A A+ A++ A

Досега Huawei запази относително мълчание по отношение на нови смартфони и таблети, но това не означава, че компанията не е подготвила изненади, както подсказа появилата се през последните седмици неофициална информация за нови модели. Очакваме да ги разкрие до края на тази година или в началото на следващата. Сред тях са обновени версии на Ascend P6 и на Ascend Mate. За Ascend P6S вече писахме, но докато чакаме да разберем официалните подробности за него, в интернет се появиха и детайли за Ascend Mate 2.

Сведенията отново идват от китайската агенция за сертифициране на комуникационно оборудване TENAA и са съпроводени с данни за техническите характеристики, но те се различават от появилите се по-рано. Според сайта смартфонът ще се предлага в два варианта за операторите China Telecom и China Unicom. Няма данни за международното издание, но е логично те да липсват в TENAA.

От публикуваното разбираме, че в Китай Ascend Mate 2 ще има 6.1" дисплей с резолюция 720p, четириядрен процесор с честота 1,6 GHz, 2 GB RAM, microSD слот, 13 MP основна камера, 5 MP предна камера, Wi-Fi, Bluetooth, FM радио и GPS. Операционната система е Android 4.2.2 Jelly Bean. Не е изключено процесорът да е HiSilicon Kirin910 (с графичен ускорител Mali-450 graphics), който ще бъде включен и в Ascend P6S. Интересно е, че резолюцията на екрана ще остане непроменена, макар че по-ранните слухове подсказваха, че тя ще бъде увеличена до 1080p.

http://www.unwiredview.com/2013/12/06/huawei-ascend-mate-2-gets-certified-in-china-glory-4-honor-4-will-be-announced-on-december-16/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници