Реформаторите събраха областните си лидери

Реформаторите събраха областните си лидери
Реформаторският блок събра на среща областните си лидери. Снимка: offnews.bg
A A+ A++ A

"Всичко се прави с хора. Държава се прави с хора и затова нашите взаимоотношения са важни". С тези думи председателят на ДБГ Меглена Кунева поздрави областните лидери на първата среща на партиите от Реформаторския блок, предаде БГНЕС.

Срещата съвпадна и с отбелязването на 24-годишнината от създаването на СДС. " Това е празникът, който преди много години ни даде възможност да "вдигнем очи" и да си мислим, че всичко е възможно и ще успеем. Това, че се събрахме след толкова години, не е случайно. Поздравления за всички, които го изрекоха на глас, или си го помислиха! И двете вършат работа", подчерта Кунева.

"Нашата задача е да постигнем по-добър живот за хората. Когато се делим, не отговаряме само пред избирателите си, а пред всички български граждани, заради които това събиране има някакъв смисъл. Няма оцеляване без победа и можем да бъдем съюз в името на победата, а не коалиция на оцеляването. В момента се намираме в битка с по-силни от нас и трябва да се концентрираме върху най-важната битката, която предстои", каза Радан Кънев.

"На днешния ден, преди 24 години, започна всичко и беше даден стартът на демократичните промени и създаването на европейска България", каза председателят на СДС Божидар Лукарски. Според него сега трябва да се създаде същото, като преди 24 години.

#Меглена Кунева #Божидар Лукарски #Радан Кънев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници