Typo е калъф за iPhone с клавиатура

Typo е калъф за iPhone с клавиатура
A A+ A++ A

Калъфите за мобилни устройства с вградени хардуерни клавиатури не са нещо ново, но са по-скоро рядкост, когато става дума за iPhone. Телевизионният водещ Райън Сийкрест e решил да промени това, като е участвал в разработката на устройството Typo за iPhone. Заедно със Сийкрест в начинанието участва и съосновател на инвестиционен фонд. Двамата заедно до момента са инвестирали около 1 милион долара в разработката на приставката и се очаква да инвестират още 5 милиона.

Компанията им няма да произвежда само Typo и екипът вече работи и по други продукти с клавиатури. Според Сийкрест идеята за джаджата е дошла от приятелите му, които освен iPhone носят и още един телефон, с който да пишат по-удобно.

Typo ви осигурява хардуерна клавиатура за iPhone с подсветка, индикатор за батерията (зарежда се през microUSB), кратки команди за въвеждане на знаци за валута и собствена система за автоматична корекция. Устройството е съвместимо с iPhone 5 и 5s и използва Bluetooth 3.0 за връзка. Продажбите започват през януари на цена от 99 долара.

http://typokeyboards.com

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино