Иван напусна X Factor на рождения си ден

Иван напусна X Factor на рождения си ден
Иван напусна шоуто на крачка от полуфинала. Снимка: Нова ТВ
A A+ A++ A

Харизматичният Иван Радуловски напусна шоуто X Factor точно на рождения си ден. Той загуби в музикален двубой срещу Нелина, която получи повече подкрепа от зрителите. А вотът на публиката се оказа решаващ, след като гласовете на журито бяха равни.

Иван пя първи и се представи с парче на Alex Clare - Too Close, а Нелина беше избрала песен от репертоара на Селин Дион – I surrender.

Гостите в залата поздравиха Иван с песен за рождения му ден, а той заяви, че най-големият му подарък е била сцената на X Factor и това е само началото за него.

"На този етап свързвам живота си и участието в X Factor с филма „Беднякът милионер". Смятам, че на мен ми се случиха неща, които да изградят характера ми, да изградят увереност, за да стигна дотук", заяви Иван в събота сутрин по Нова телевизия.

„По принцип бих се радвал да се върна на работа, но би ми се искало да отдам повече време на сценичния ми живот. Ако успея да съчетая нещата, би било супер.  Засега ще се отдада на засилката, която ми даде X Factor", разкри още Иван Радуловски.

#Нелина #X Factor

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници