Пребиха Джийсън Брад Люис

Пребиха Джийсън Брад Люис
Джийсън бил жертва на побой и заплахи след излизане от Къщата. Снимка: pik.bg
A A+ A++ A

Джийсън Брад Люис e станал жертва на побой, пише goreshto.net. Скандалният реалити герой е подложен на изключителен тормоз след излизането си от Къщата на „Биг Брадър“, където настрои мало и голямо срещу себе си.

Людмил бил набит в столично заведение, но не можем да потвърдим, че гаджето на Златка стои в дъното на нападението. „Някъде бях чел, че лошите хора винаги получават заслуженото си рано или късно. Дали аз съм такъв, нямам никаква идея, само едно е сигурно… Получих си го…“, написа Джийсън на профила си във Фейсбук тези дни.

Той не се появи нито на лайфа на "Биг Брадър" в понеделник, нито пък на този в сряда, което потвърждава новината и факта, че побоят явно го е белязал сериозно по лицето. Продуцентите преценили, че трябва да изчакат страстите да утихнат и Людмил да се успокои от случилото се.

Припомняме, че поради неколкократното нарушаване на правилата в къщата на "ВИП Брадър 2013" Людмил успя да разгневи Големия брат. Непристойното му държание към двете Златки и фолкпевицата Райна доведоха до изгонването му завинаги от Къщата.

#Джийсън Брад Люис #Биг Брадър #Райна

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници