Чутовният скандал се разгаря! Любовницата на брадъра Здравко: Да хвърли камък този, който е безгрешен

Чутовният скандал се разгаря! Любовницата на брадъра Здравко: Да хвърли камък този, който е безгрешен

Снимки: Фейсбук, колаж: Флагман

A A+ A++ A

Малко след като гръмна скандалът между любовницата и съпругата на Здравко Василев в Приморско, в драмата се включи и самата фамозна отхвърлена уж от брадъра красавица Божена Делева.

Именно тя е изгората на култовия бизнесмен от Приморско, която със сигурност питае сериозни чувства към него, а връзката им е била на показ в града повече от година.

Изтънчената чужденка отправи току-що следното предизвикателство:

„Нека хвърли камък този, който е безгрешен! Всеки си има своята съвест и нека да реши според себе си. Помислите преди да пишете нещо какво последствие ще има. Който ме съди без да ме познава, не ме интересува, но имайте малко човещина в себе си и си представете какво бихте сторили в този случай, ако сте на мое място. Не съм градила бизнес и име над 10 години, за да ми лепнете такъв етикет. Ако всеки си даде сметка, че някога е грешил няма да се изявява по този начин“, казва жителката на Приморско, която е пристигнала в малкото курортно градче преди три години заедно със съпруга си. Човекът е българин.

Тя отворила тогава туристическа агенция с цел да привлича туристи от своята родина. Божена живее у нас повече от 10 години, завършила е Бургаския свободен университет. Малко след заселването й в Приморско обаче красавицата се развежда със съпруга си, който си тръгва, но тя остава в градчето, с намерение да живее постоянно тук, въпреки че през зимата е прекалено скучно за нейните очевидно високи очаквания, ако се съди по външния ѝ вид. Тя няма деца.

Според местни жители, с които Флагман.бг разговаря, Здравко Василев неведнъж е засичан в офиса й още преди година.

Първоначално хората смятали, че обсъждат проблеми на туризма, но бързо се разбрало, че нещата са по-сложни.

Явно и заради това снощи брадърът не конкретизира в своето изявление коя от двете жени е отхвърлената. Съпругата му Христина, която му роди и отглежда трите му деца или словашката красавица.

От изясненото дотук със сигурност става ясно, че няма как съпруга и любовница да се срещнат случайно на крайбрежната алея в 2 часа посреднощ без да се стигне до физическия сблъсък за сърцето на общия им любим. Прозира и положението, че между Божена и Здравко Василев авантюрата не е приключила, щом между двете жени се е наложил "дуел", пише Флагман.

#Здравко #Биг Брадър #Приморско #женски бой

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници