Елдар Муртазин: Galaxy S5 идва в края на април

Елдар Муртазин: Galaxy S5 идва в края на април
A A+ A++ A

През последните седмици се появиха все повече слухове, че Samsung се кани да представи Galaxy S5 в началото на следващата година и да започне да го продава до края на месец март. Тази година премиерата на Galaxy S4 се състоя в средата на месец март, а продажбите стартираха до края на април.

Според руския журналист Елдар Муртазин това ще се повтори и през следващата година. В публикация в Twitter той писа, че противно на слуховете за пазарна премиера през първото тримесечие на 2014 г., продажбите ще започнат към края на април. Потвърдено беше и съществуването на устройство в нова премиум серия, но според него то още е в процес на разработка.

Разбира се, информацията не е официална, а Муртазин невинаги е прав в прогнозите си, така че ще се наложи да изчакаме. По-ранна пазарна премиера със сигурност ще има своите предимства и по-този начин корейците ще могат да се конкурират по-успешно с моделите на компании като Sony и HTC, които по традиция представят и пускат в продажба топмоделите си в началото на годината.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници