Днес е голям ден за българския волейбол, смята Данчо Лазаров

Днес е голям ден за българския волейбол, смята Данчо Лазаров
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

"Този ден го очаквахме много дълго време, за да представим пред медиите и всички приятели на волейбола, новите партньори на БФВ, както и ръководството на НВЛ", заяви президентът на волейболната федерация Данчо Лазаров.

"Това наистина е много радващ момент за българската федерация", каза още Лазаров по време на представянето на генералния и основните спонсори на волейболната Суперлига 2013/2014 година, предаде БГНЕС.

"Хубаво би било и днес да ви бяхме показали един цял проект, за това как виждаме волейбола в България. Малко е рано за това. Предстои ни много работа, но се надявам на следващ етап да можем и такъв проект да представим пред журналистите", заяви президента на НВЛ Румен Янчев.

"Този проект, с който искаме да направим нещо е продуктът "Волейбол" да продължава да радва феновете, както през последните десет години. Аз съм в частта ТВ права, реклама и PR и дейности, свързани с подпомагане на българския волейбол с пари. Знаете в тази криза как е възможно това. Само с хора, които имат стратегия в рекламата и професионализма си. Благодаря, че има още хора, които обръщат внимание на спорта. Рекламата е важно нещо в днешно време. Тези компании ще бъдат наши приятели в следващите три години", заяви управляващият директор на "С.В. –РСА" Валентин Михов.

#Данчо Лазаров #БФВ #НВЛ #Валентин Михов #волейбол #Румен Янчев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници