Старокин: Заради Меси и Роналдо се забравиха мъжкари като Гонзо и Топузаков

Старокин: Заради Меси и Роналдо се забравиха мъжкари като Гонзо и Топузаков
A A+ A++ A

"Меси и Роналдо промениха представите за футбол и се забравиха мъжкарите като Гонзо и Топузаков", каза играчът на Левски Орлин Старокин.

Футболистът на "сините" получи приза за футболист на кръга на пресклуб "България". Той коментира състоянието на отбора в момента, загубата от Черно море и надеждите за шампионската титла, съобщи БГНЕС.

"Това е първата индивидуална награда, която печеля с екипа на Левски. Не играхме на нужното ниво във Варна. Трябваше да бъдем малко по-зрели. Знаехме, че ще е тежък мач, но не разбрахме, че без да се одраскаме и без да влизаме здраво в единоборствата няма как да спечелим.", каза Старокин.

"Напрежение в съблекалнята на Левски няма. Не може да има непостоянство в тима ни обаче. Да побеждаваме Литекс в предния кръг и да губим после във Варна. Трябва да имаме сърце и душа. Може би има доза истина в приказките на Димов, че Левски започва да прилича на провинциален тим, защото не може да играеш по един начин на Герена и по друг извън София", коментира още Старокин.

"Футболът от преди и сега малко е променен. Развалиха се представите с Меси и Кристиано Роналдо. Забравиха се футболисти като Топузаков и Гонзо, които са доста по-борбени и по-мъжкари от тези, които са на мода в момента. Аз не съм мишка и имам сърце, и душа. Раздавам се във всеки мач. В момента Левски изживява криза, която всеки европейски гранд е изживял. Единственото, което ни остава, е по най-бързия начин да излезем от нея", завърши Орлин Старокин.

#Левски

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници