Реал (Mадрид) смачка Галатасарай

Реал (Mадрид) смачка Галатасарай
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Реал (Мадрид) надви Галатасарай с 4:1 в двубой от група "В" на Шампионската лига. Първата среща между двата тима в Истанбул завърши 6:1 в полза на Кралския клуб.

Рамос остави Реал с 10 души на терена още в 26-ата минута, тъй като си изработи директен червен картон за грубо нарушение. Тимът на Карло Анчелоти по всяка вероятност ще завърши на първо място в групата, а другите три отбора ще се борят за второто.

Манчестър Юнайтед разгроми Байер (Леверкузен) с 5:0 насред Германия и се класира на 1/8-финалите на Шампионската лига. С успеха Юнайтед събра 11 точки и е първенец в група А на турнира. Байер (Леверкузен) остава на 3-та позиция със 7 точки, а второто място е за Шахтьор с 8. Реал Сосиедад остава последен с 1 точка и приключва с участието си в турнира.

Байерн (Мюнхен) постави рекорд в Шампионска лига, като стана първият отбор постигнал десет поредни победи в турнира. В мач от пети кръг на груповата фаза в група D на стадион „Арена Химки" в Москва, Байерн победи като гост ЦСКА (Москва) с 3:1. Българският футболист Георги Миланов бе титуляр за домакините, като игра до 89-ата минута, когато бе заменен от Витиньо.

Ювентус победи като домакин с 3:1 Копенхаген в мач от петия кръг в група „B" на турнира Шампионска лига. Успехът изкачи тима от Торино до второто място в групата, като отборът направи важна крачка към класиране за следващата фаза на най-престижния клубен турнир в света.

Шахтьор (Донецк) победи като домакин Реал Сосиедад с 4:0 в мач от петия кръг в група „А" на турнира.

Бенфика победи като гост с 3:2 Андерлехт в мач от група „C" на турнира Шампионска лига.

Отборът на Манчестър Сити надви като домакин Виктория (Пилзен) с 4:2 в мач от петия кръг в група „D" на турнира Шампионска лига.

Пари Сен Жермен победи като домакин Олимпиакос с 2:1 в петия кръг в група „C" на турнира Шампионска лига.

#Реал (Мадрид) #Галатасарай #Шампионска лига #Манчестър Юнайтед #Байерн (Мюнхен) #ЦСКА (Москва) #Георги Миланов #Ювентус #Копенхаген #Шахтьор (Донецк) #Реал Сосиедад #Бенфика #Андерлехт #Манчестър Сити #Виктория (Пилзен) #Пари Сен Жермен #Олимпиакос

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници