БФС няма да наказва ЦСКА заради Чочев

БФС няма да наказва ЦСКА заради Чочев
A A+ A++ A

Спортно-техническата комисия към БФС „отряза“ исканията на „Левски“ да бъде присъдена служебна загуба на ЦСКА в мача между тимовете за Купата на България, предаде БГНЕС.

„Сините“ поискаха наказанието за първата осминафинална среща заради отказа на „армейците“ да пуснат Чочев в младежкия национален отбор и участието му във въпросната среща. На днешното си заседание обаче СТК категорично отказа да наказва ЦСКА, тъй като решението за Чочев е било съгласуване с БФС.

Ето решенията на комисията:

„Участието на Ивайло Чочев в срещата ПФК „ЦСКА“ - ПФК „Левски“ е съгласувано с БФС. На основание анекс 1, чл. 5 от Правилника за статута на играчите на ФИФА, СТК оставя без последствие искане от ПФК „Левски“ за присъждане на служебен резултат в срещата от 1/8 финал за Купа „ България“.

ПФК „Берое СЗ“ безпричинно не е осигурил на официални дати на ФИФА присъствието в националния младежки отбор на състезателя Иван Горанов. СТК сезира ДК при БФС да вземе отношение по горното, като предостави цялата налична документация.

По искане на ПСФК „Черноморец Бс“ срещата от ХІХ кръг „А“ ФГ - между отборите на ПСФК „Черноморец Бс“ и ПФК „Пирин“ ГД, ще се играе на 30.11.2013 (събота) от 16.30 часа вместо от 14.30 часа.

По искане на ПСФК „Черноморец Бс“ срещата от ХХІ кръг „А“ ФГ - между отборите на ПСФК „Черноморец Бс“ и ПФК „Любимец“, ще се играе на 07.12.2013 (събота) от 16.00 часа вместо от 14.00 часа“.

#БФС #Левски #ЦСКА #Ивайло Чочев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници