Майката на Риана умили света

Майката на Риана умили света
Майката на Риана трогна не само нея. Снимка: nymag.com
A A+ A++ A

Майката на Риана – Моника Брейтуейт, умили света със словото, което изнесе по време на Американските музикални награди. Тя изненадващо се появи на сцената след изпълнението на Рири на Diamonds, за да й връчи наградата „Икона в музиката“.

„Риана, толкова се гордея с теб тази вечер! Зная, че музикалният ти път невинаги е лесен, но тази вечер ти се възхищавам и те аплодирам за смелостта и позитивната ти нагласа, за това, че си толкова скромна и концентрирана върху кариерата си“, заяви Моника със сподавен от вълнение глас. Звездата майка заяви, че се радва на невероятния начин, по който дъщеря й успява да извлече доброто от всяка една ситуация.

„Благословена съм, че съм част от този важен момент. Искам само да ти кажа, че съм много горда да ти връча първата по рода си награда за „Икона в музиката“, завърши Моника.

25-годишната изпълнителка с вълнение призна: „Точно преди 20 години започнах да превръщам живота ти в истински ад с моя дрезгав глас. Дразнех не само теб, но и всички хора в квартала. Благодаря ти за всичко и най-вече за твоето „Да“, защото то положи основите на всичко“, обясни Риана.

#Риана #Американски музикални награди #Моника

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници