Ръководството на Пирин (Гоце Делчев) напуска клуба

Ръководството на Пирин (Гоце Делчев) напуска клуба
A A+ A++ A

Ръководството и досегашни спонсори на Пирин (Гоце Делчев) се оттеглят и напускат клуба.

Официално ръководството ще се оттеглят на общото събрание на Пирин тази сряда в Гоце Делчев, предаде Gong.bg, позовавайки се на председателят на УС на клуба Антонио Сакаджийски

"Наистина се оттегляме. В сряда, на общото събрание, феновете и хората от града ще могат да си изберат и ново ръководство. Аз повече няма да съм председател на управителния съвет. Опитахме всичко – и треньорски рокади, и какво ли не, но явно не става. Дадохме и не малко пари. Отборът за първи път игра в А група. Оцеляхме един сезон при четири изпадащи отбора. За първи път бяхме и на подготвителен лагер в Турция.

Аз и хората около мен оставаме фенове на отбора и ще помагаме с каквото можем, но категорично се оттегляме от управлението на клуба", коментира все още действащият председател на УС на Пирин Гоце Делчев Антонио Сакаджийски.

Той и вчера бе на стадиона и изгледа най-убедителната победа в А група на неврокопчани срещу Любимец с 5:2.

За сега няма индикации кой ще бъде избран да ръководи клуба, но така или иначе в последните 15 години той оцеля най-вече благодарение на местната община. Изключение правят последните 2 години, когато Антонио Сакаджийски и неговите партньори поеха издръжката на отбора и той влезе в А група.

Много ще се разчита отново на кмета Владимир Москов, а също така не трябва да се забравя, че в сегашния управителен съвет има двама народни представители – Георги Андонов и Кирил Добрев.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници